Så hittar du alltid dina saker med en NEXSMART™ SMART TRACKER

Vi har alla varit där: precis när man ska gå ut genom dörren, saknas nycklarna, plånboken eller väskan. Det är en frustrerande situation som kostar både tid och tålamod. På NEXSMART™ har vi utvecklat en lösning på detta problem. Med vår NEXSMART™ SMART TRACKER kan du snabbt och enkelt spåra dina förlorade föremål via vår användarvänliga app. Oavsett om du har glömt dina nycklar på jobbet eller tappat din plånbok hemma, kommer NEXSMART™ SMART TRACKER hjälpa dig att hitta dem igen med precision och enkelhet.

Vad är en NEXSMART™ SMART TRACKER?

NEXSMART™ SMART TRACKER är vår nya Bluetooth-spårningsenhet, designad för att hjälpa dig att alltid hitta dina saker snabbt och effektivt. Genom att fästa denna kompakta enhet på dina värdesaker kan du spåra dem via vår app om de skulle försvinna. Trackern skapar en stabil Bluetooth-anslutning mellan enheten och din smartphone. När anslutningen är upprättad kan du enkelt följa dina föremåls senaste position på en karta i appen.

Hitta dina saker snabbt med GPS och ljudspårning

Med NEXSMART™ SMART TRACKER får du en effektiv lösning för att snabbt hitta dina förlorade föremål. Trackern skapar en Bluetooth-anslutning mellan din telefon och enheten, vilket gör det möjligt att spåra dina saker noggrant och enkelt. Vår app visar GPS-positionen där du senast hade kontakt med din tracker. När du är inom Bluetooth-räckvidd från din tracker kan du aktivera den via appen, som spelar upp en hög ton. Denna ljudspårning gör det möjligt att snabbt hitta dina saker, även om de är gömda under möbler eller i en väska.

Hitta enkelt din telefon med tvåvägsfunktionen

Har du hittat dina nycklar men kan inte hitta din telefon? Ingen fara, NEXSMART™ SMART TRACKER har en smart tvåvägsfunktion som hjälper dig att enkelt hitta din telefon. När du behöver hitta din telefon trycker du bara två gånger på trackern. Detta aktiverar funktionen för förlorad telefon, som skickar ett meddelande till din telefon. Din telefon börjar då spela upp ett ljud, även om den är inställd på ljudlös, vilket gör det enkelt för dig att hitta den.

Förebygg stöld med realtidsvarning

NEXSMART™ SMART TRACKER hjälper dig inte bara att hitta dina saker igen, utan också att förhindra att du förlorar dem från första början. Med den inbyggda stöldskydds- och realtidsvarningsfunktionen kan du säkra dina värdesaker ännu bättre. Du kan ställa in trackern att varna dig om du lämnar en plats utan dina saker eller din telefon. Om någon försöker ta dina saker utan din tillåtelse, blir du direkt varnad och det höga larmet kommer att dra uppmärksamhet och avskräcka tjuven. Denna funktion kan naturligtvis stängas av om du önskar, men den ger extra säkerhet i vardagen.

Köp en NEXSMART™ SMART TRACKER nu

Är du redo att investera i en SMART TRACKER från NEXSMART? Den är speciellt designad för att vara kompakt och lätt, så att den inte stör i din ficka eller plånbok. Den medföljande metallringen gör det enkelt att fästa trackern på din nyckelring, väska eller till och med ditt husdjurs halsband, vilket säkerställer att du alltid har koll på dina viktigaste ägodelar.

Det är otroligt enkelt att komma igång med NEXSMART™ SMART TRACKER. Fäst trackern på det föremål du vill skydda och anslut via vår app, som är tillgänglig för både iOS och Android. Inom några sekunder är du redo att hitta dina saker igen.

Investera i en NEXSMART™ SMART TRACKER nu och upplev bekvämligheten med att alltid kunna hitta dina saker med lätthet. Köp NEXSMART™ SMART TRACKER genom att klicka här.