Batteridriven övervakningskamera

Har du funderat på att skaffa övervakningskamera till ditt hem, men blir trött av bara tanken på installering, elkablar osv.? I så fall ska du läsa detta blogginlägg. Hos NEXSMART erbjuder vi nämligen batteridrivna övervakningskameror, och således behöver du inte oroa dig om besvärlig installation.

Vår populäraste batteridrivna övervakningskamera är NEXSMART™ AIR, som är 100% kabelfri, och ger dig friheten att montera övervakningskameran vart du vill – enkelt och snabbt.

Installering av batteridriven övervakningskamera

Rädsla för en invecklad installation är huvudorsaken till varför många väljer att inte köpa en övervakningskamera. Många tror att övervakningskameror kräver en massa utrustning, teknisk kunskap och kablar, men så är det inte längre. Vår batteridrivna övervakningskamera tar bara 60 sekunder att montera. Det låter nästan för bra för att vara sant, men den är verkligt bra. Titta bara på videon nedan.

Efter att du har monterat den tekniska delen av din batteridrivna övervakningskamera, måste du naturligtvis fundera på hur du ska placera dina övervakningskameror.

Fördelar med batteridriven övervakningskamera

Det finns många fördelar med en batteridriven övervakningskamera. För det första ger den dig flexibilitet, du kan placera övervakningskameran vart som helst. Du kan placera den utomhus eller inomhus. Eftersom du inte behöver bry dig om kabeldragning eller anslutning, så är det helt upp till dig vart du vill placera den. Det enda du måste ha i åtanke, är att du ska placera dina batteridrivna övervakningskameror på platser där du har bra internettäckning, så att du säkerställer en optimal uppkoppling.

Vår mest sålda batteridrivna övervakningskamera NEXSMART™ AIR, är också utrustad med avancerade funktioner, så som rörelsesensor, mörkersyn och tvåvägskommunikation, På så sätt, kan du hålla ett öga på ditt hem eller annan egendom från vilken internetuppkopplad enhet som helst.

Sammantaget är batteridrivna övervakningskameror en praktisk och smidig lösning för dig som vill hålla ett öga på ditt hem, utan att behöva bekymra dig över strömförsörjning till övervakningskameran.

Hur ofta ska en batteridriven övervakningskamera laddas?

Det här skiljer sig naturligtvis mycket från modell till modell, och från tillverkare till tillverkare. Du bör alltid läsa tillverkarens instruktioner, för att säkerställa att modellen har tillräckligt med ström för att hållas igång enligt dina behov.

Om du väljer att köpa en NEXSMART™ AIR, kan denna modell hålla ström i upp till tre månader med tio aktiveringar per dag, och upp till 6 månader i standby-läge.

Är det besvärligt att ladda en batteridriven övervakningskamera?

Du kanske tänker att det måste finnas nackdelar med en batteridriven övrvakningskamera, men det är svårt att hitta nackdelar med NEXSMART™ AIR, även om den naturligtvis ska laddas nu som då. När du ska ladda batteriet på en batteridriven övervakningskamera från NEXSMART, är det enkelt. NEXSMART™ AIR har två olika monteringsalternativ. Båda monteringsalternativen har en knäppfunktion, vilket innebär att du kan installera övervakningskameran på sin fysiska plats, och därefter enkelt ladda batteriet var tredje månad.